Sokerikuun Lore Untangler

Ch, IHoF, Klass I

VH15-031-0479 / V-LN: 5780705 / ID: 247

Rotu, sukupuoli : FWB, tamma
Väri, säkä :Rautias (ee/aa), 166 cm
Syntynyt, ikä :11.02.2015, 8-vuotias
Kasvattaja :Moon Sugar Ltd
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Virtuaalihistoriani aikana olen törmännyt useisiin hevosiin, jotka ovat jättäneet minuun jälkensä. Kaksi Sinuhen RSA-kasvattia olivat ehdottomasti yksiä tärkeimpiä tapauksia minulle, vaikka en niiden omistaja ollutkaan erityisen pitkään. RSA Everett edusti jo toisen hevoseni sukutaulussa, mutta RSA Lancelotin perimää en ollut talliini saanut kahmaistua. Kun sitten satuin törmäämään hevoseni Diilin epäaktiiviseen varsaan Lion Clawsiin, hihkuin melkein innosta - kasvattini isä oli kukas muukaan kuin Lancelot. Olin myös halunnut jättää itselleni Diilin varsan, joten sain kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

  En ollut koskaan pahemmin piitannut nimestä Lion Claws, joten tamma nimettiin uudelleen Lore Untangleriksi. En yhtään tiennyt mitä odottaa kun trailerin ovi paukahti maahan, mutta onneksi Laraksi kutsuttu rautias tamma oli oppinut hienosti tavoille aikaisemman omistajansa luona. Tamma on selkeästi perinyt rauhallisen isänsä geenit, mitä nyt sillä on aina toisinaan tapana kolisutella kaltereita ja höristä turhan usein. Äänekkäästä elämäntyylistään huolimatta tamma ei ole mikään seuraa hysteerisesti tarvitseva laumasielu, vaikka se tuleekin erinomaisesti juttuun kaikkien kanssa.

  Voisin kuvailla Laraa uteliaaksi ratsuksi. Sillä on tapana tutkailla ympäristöään vähän turhankin innokkaasti etenkin alkukäyntien aikana, tammaa kun kiinnostaa kaikki kukkapuskista kahiseviin takkeihin. Ei se sentään onneksi kesken sarjatehtävän pinkaise perhosen perään, mutta Laraa ei voi jättää omiin oloihinsa. Jos sen ratsastajan ajatukset ovat jossain muualla kuin edessä olevassa tehtävässä, saattaa tamma nakella niskojaan ja pomppia ponimaisesti. Keskittymiskyvyttömältä tuntuva Lara on omituisuudestaan huolimatta kyvykäs esteratsu, joka hyppää varsin hyvällä tyylillä.

  RSA Lancelot
  RSA Lennox   Winterhill's Notorius
  KWB Ardent Alcohol   KERJ II
  Kt`s Siberian Kiss   Advance M
  AR's C.C.C.P   KTK III
  Nefertari's Philadelphia   ERJ II, HoL, KTK III, RCh, SCh, SCh   Sunrise's Decius   VIR MVA Ch   Sunrise's Garúa Glacial
  Sunrise's Te quiero   KTK III
  KL Alert la Paris   ERL II   Matthew Junior   Ch
  KRT Charming Flute

  Ei jälkeläisiä

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen