Nefertari's Philadelphia

ERJ II, GCh, HoL, KTK III, RCh, SCh

VH03-031-0428 / V-LN: 4520759 / ID: 8

Rotu, sukupuoli : FWB, tamma
Väri, säkä :Rautias (ee/Aa), 166 cm
Syntynyt, ikä :03.08.2006, 15-vuotias
Kasvattaja :Nourbese Nefertari
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Olen ollut aina kiinnostunut historiasta, mutta jotenkin niiden entisten tallien muistaminen on ollut hankalaa. Kun perustin Moon Sugarin, aloin tutkia omaa historiaani tarkemmin kuin aikaisemmin. Jossain vaiheessa muistin omistaneeni tallin Maple Hill's Estaten, ja aloin käyttää kaikkia salapoliisityökaluja kaivaakseni tietoa. Kun vihdoin ja viimein löysin oikean osoitteen, katseeni osui varsin mielenkiintoiseen tammaan. Olin tuon tamman omistaja yli kymmenen vuotta sitten, mutta palautin sen kasvattajalleen Yogille. Yogi sattui olemaan vielä aktiivinen virtuaalimaailmassa...

  Nefertari's Philadelphiaksi kutsutun tamman lempinimi oli Diva vuosia sitten, eikä ilman syytä. Päätin uudelleennimetä tamman Diiliksi päästäkseni eroon huonosta karmasta, mutta temppuni ei toiminut. Diili on yhä se mutaa ja vetää karttava nirppanokka, joka on tamma isolla t-kirjaimella. Vaikka tamma ei potki tai pure, osaa se myrkyttää ilmapiirin jurolla asenteellaan. Satulavyö on sen arkkivihollinen, mutta myös suojat jaloissa aiheuttavat kiukkua. Ei olekaan mikään ihme, ettei Diili tule toimeen muiden tammojen kanssa kovinkaan hyvin ihastuttavan "sosiaalisen" luonteensa vuoksi.

  Oletusten mukaisesti Diili on vaikea ratsu, mutta ei se sentään ihan mikään mahdoton tapaus ole. Koulukentällä siitä ei saa yleensä koottua laukkaa vaikeampaa liikettä irti, mutta esteiden pariin päästyään Diilin murjottava olemus kirkastuu hetkessä. Siitä kuoriutuu esiin kissamaisesti hyppäävä uusintaluokkien ruusukehai, joka osaa pitää itsensä loistavasti tasapainossa tiukoissakin kurveissa. Diilin ainoa suurempi heikkous on sen tapa alkaa kytätä kaikkea mahdollista, ja kenties jopa kieltäytyä hyppäämästä kokonaan, mikäli sen ratsastaja ei pidä hermojaan ja istuntaansa kurissa.

  Sunrise's Decius   VIR MVA Ch   Sunrise's Garúa Glacial   Raspberry Luna
  Sunrise's Natascha   KTK III
  Sunrise's Te quiero   KTK III   Sunrise's Voluminous
  Sunrise's Je t'aime
  KL Alert la Paris   ERL II   Matthew Junior   Ch, KRJ I   FNS Matthew   ERJ I, KRJ I, KTK II, VIR MVA Ch
  KWB Celtic Blue xx     KADONNUT
  KRT Charming Flute   Northern Gold
  Butterfly

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen