Sokerikuun Brandfury Z

Ch

VH19-272-0025 / V-LN: 8998099 / ID: 329

Rotu, sukupuoli : Zangersheide, ori
Väri, säkä :Ruunikko (Ee/Aa), 161 cm
Syntynyt, ikä :18.05.2019, 1-vuotias
Kasvattaja :Moon Sugar Ltd
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Kiukkuinen Tiva on aina ollut yksiä suosikkejani. Sen ainokainen varsa oli kuitenkin myyty eteenpäin, joten minulla oli kova hinku saada tammasta itselleni suvun jatkaja. Moon Sugar ammotti muutenkin tyhjyyttään, joten uusille hevosille oli kerrankin tilaa oikein ruhtinaalisesti. En pahemmin jahkaillut, sillä löysin Tivalle hienon orin päivässä. Hauskalla nimellä varusteltu Buzz Buzz Didle It säväytti hyppykyvyillään ja komealla ulkomuodollaan. Harmi vain, että silläkin vaikutti olevan vähän omalaatuinen luonne.

  En tiennyt yhtään, mitä Brandfuryksi nimetyn varsan luonteelta voisi olettaa. Sen isä on omapäinen koheltaja, emä puolestaan temperamenttinen diivailija. En onneksi sattunut saamaan yhdistelmää kummastakin luonteesta, Fury kun muistuttaa enemmän isäänsä. Sillä on varsin suuri ego pieneksi oriksi, mutta ei se sentään ryhdy ihmisille hoitotoimenpiteiden aikana kukkoilemaan. Muiden hevosten kanssa se ei kuitenkaan tule hyvin toimeen, sillä kun on tapana kirkua naapureidensa kanssa harva se päivä.

  Fury on nopea jaloistaan estekentällä. Se on toki hyvä piirre uusintaradoilla ja tiukoissa mutkissa, mutta toisinaan orin ratsastajat hikoilevat jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Vähänkin hidas käsi tai joustamaton istunta aiheuttaa Furyssa kapinointia, ori ei selkeästi ole alottelijoiden ratsu. Fury on kevyin avuin ratsastettuna kuitenkin kissamaisen notkea ratsu, joka ylittää esteet notkeasti ja vaivattomasti. Se ei myöskään pahemmin kyttäile erikoisesteitä, mutta sillä on sitten toisaalta tapana yllättää ratsastajansa pienten ilopukkien ja riehakkaan teutaroinnin muodossa.

  Buzz Buzz Didle It   Midnight Dynamos   Jammin' Master Blaster
  Only Lonely
  Dancing Little Bird   Colour Me Black
  All Of My Heart
  Tiva Z   Ch, Ch, Klass I   Truth or Consequences   Thorn xx
  All In
  Daredevil Z   Damokles
  Berlin Z

  Ei jälkeläisiä

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen