Berryfair Grr

-

VH19-031-0225 / V-LN: 5402331 / ID: 332

Rotu, sukupuoli : Suomenpuoliverinen, tamma
Väri, säkä :Ruunikko (Ee/Aa), 168 cm
Syntynyt, ikä :30.06.2018, 2-vuotias
Kasvattaja :Kuurtola
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Olin kokenut jo jonkin aikaa varsin polttavaa ostohuumaa, joten uusia hevosia oli aivan pakko hankkia. En ollut oikeastaan miettinyt sen tarkemmin, että mitä oikein talliin haluan. Kantakirjojen kohdalla olen kuitenkin vähän rajoittunut, sillä en pahemmin piittaa suomalaisista puoliverisistä niiden rajoitteisten sääntöjen vuoksi. Kun sitten haahuilin pitkin verkkosivuja samalla pankkikorttiani heilutellen, tajusin tarjonneeni juuri sille kirotun kantakirjan edustajalle kotia. No, kaipa sitä saa joskus hairahtaa...

  Hetken hairahdus sai nimekseen Berryfair Grr, tallilaisten keskuudessa tammaa kutsutaan joko Berryksi tai sitten "siksi hemmetin kiljukaulaksi". Berry on kieltämättä varsin äänekäs tapaus, joka käy hörinöillään ja pörinöillään niin muiden hevosten kuin ihmistenkin hermoille. Sillä on myös tapana mutustella laiduntovereidensa loimia tarhassa ollessaan, ei olisi ensimmäinen kerta kun Berry löydettäisiin riepujen keskeltä.

  Berry on varsin leikkimielinen tapaus myös satulan alla. Se saattaa tehdä muutaman riemukkaan sivuhypyn alkutunnin aikana, mutta joskus myös ennen vaativaa tehtävää. Tamman ratsastajalta vaaditaan paljon kärsivällisyttä ja hyvää tasapainoa, Berry kun saattaa hypätä varsin suurella ilmavaralla jopa sen radan suurimman trippelin. Ketterästi esteiden keskellä laukkaava tamma osaa tempuistaan huolimatta olla se korkeiden luokkien tähti, joka on aina innoissaan menossa kohti seuraavaa haastetta.

  Crane With Grin   ERJ I, KTK II
  With Lust   ERJ II, KTK I, VIR MVA Ch   With Passion
  Rosenträ
  Grim and Kisses   Ch, ERJ I, KTK III   Salute to the Victors
  Grimorna
  Spooky Pinkberry Fizz   Councellor   ERJ I, KTK II   Wish List
  Nisha
  Piggy Pink Porsche   Yellow Porsche
  Pretty In Pink

  Ei jälkeläisiä

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen