NRC Beleriand

ERJ III, GCh, Klass I, SCh

VH16-011-0198 / V-LN: 4297947 / ID: 46

Rotu, sukupuoli : Hannover, tamma
Väri, säkä :Kimo (Ee/aa/Gg), 175 cm
Syntynyt, ikä :01.01.2009, 12-vuotias
Kasvattaja :Nereus Riding Center
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

NRC Beleriandin historia on varsin tavanomainen - olin metsästämässä uusia hevosia hullun lailla, talli kun ilmeisesti kirkui tyhjyyttään. Tähän perinteiseen hysteeriseen ostotapahtumaan kuuluu yleensä katumusta edes jossain mielessä, mutta Beleriandin hankkimista en ole koskaan murehtinut jälkikäteen. Sillä on upea sukutaulu, ihana kasvattaja ja tamman ulkonäkökin hivelee silmiä. Mitä muuta voisin toivoa?

  Vastaus edelliseen kysymykseen on helppo - voisin toivoa omistavani vähemmän ärsyttävän tamman. Beleriand on se tapaus, joka kirkuu aamulla ensimmäisenä ruokaa ja se vielä haluaa korista nelijalkaisten ystäviensä kanssa jatkuvasti. Toisinaan tekisi mieli laittaa korvatulpat, Beleriandilla kun on tapana höristä ja pölistä jopa harjauksen aikana. Ei tamma kuitenkaan mikään kamala tapaus ole, se on lähinnä liian energinen.

  Liika energisyys on normaalia kun puhumme Beleriandista. Estekentälle päästessään tamma yrittää toisinaan ottaa pieniä spurtteja kohti esteitä, mutta se sentään suostuu tottelemaan mikäli hänen ratsastajansa ei juuri nyt halua kirmailla pitkin areenaa. Joskus tamman kanssa joutuu käyttämään aika ronskeja otteita, mutta ei se kuitenkaan ole betonista tehty. Ponnekaslaukkaisen Beleriandin askeleita on helppo säätää, vaikkakin sen voimakkaisiin hyppyihin on välillä vaikea päästä mukaan.

  GNs Belfalas SP   GCh LCh   Black Velvet   ELITE   Landadel
  Be Mine
  GE Feuerfunke GN   Fürst Rainbow
  Kalypsa D
  GNs Chance auf Glück   SCh   RGE Eoin   RGE Eosander
  La Trés Chic ZSG
  Coles Lucky Day GN   Leuchtfeuers Cole Latimer
  Ladylike GN

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen