Romea GW

LCh, WCh

VH19-011-0107 / V-LN: 6269848 / ID: 322

Rotu, sukupuoli : Hannover, tamma
Väri, säkä :Kimo (Ee/Aa/Gg), 168 cm
Syntynyt, ikä :23.03.2010, 15-vuotias
Kasvattaja :Gestüt Wellington
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

"Siis mikä tuo oikein?", Daan kysyi kulmiaan kohottaen. "Ööh, se on pieni ja viaton hevonen", sanoin irvistäen. Mustahiuksinen mies huokaisi syvään, sitten hän tarttui käsissäni oleviin papereihin. "Sukutaulu ihan samanlainen kuin kaikilla muillakin", Daan tokaisi pettyneenä. Nielaisin kuuluvasti tuon kiukkuisen näyn edessä. "Siellä on Wincarelaisia, Skurvashilaisia ja saksalaisia hevosia", sanoin hiljaa. "Indis de Rais myös, vanha hevoseni", jatkoin nostalginen ilme kasvoillani. "Jotain sinun edesmenneitä niin kutsuttuja viidakkohevosiasi", Daan sanoi pilkallisesti ja jatkoi. "Alan jo uskoa, että olit hourulassa, etkä missään keskellä viidakkoa jonkun hemmetin elukkalauman kanssa."

  Romea on monin tavoin eriskummallinen hevonen. Sen kasvattaja on Wellington, missä saksalaisille harrastajille hyvinkin tuttu Wincare's Nosferatu majoilee. Tamman sukutaulu on täynnä vanhoja suomalaisia nimiä, saksalaista verta tulee sitten puolestaan isän puolelta. Meille tamma päätyi entisen omistajansa Rising Sun Stablesin kautta, enkä voisi olla tyytyväisempi valintaan. Remiksi ristitty tamma on ujo kuin mikä ja lähinnä vain yhden ratsastajan hevonen, mutta se on sentään kiltti tapaus.

  Riimunnarun päässä Remi on kuuliainen, vaikkakin varautunut tapaus. Satulan alla se puolestaan alkaa jo vaatia ihmiseltä paljon enemmän tukea, eikä se tosiaankaan suorita korkeita ratoja edes välttävästi uuden testiratsastajan alla. Tamma vaatii aikaa, rentoa kättä, stressittömyyttä ja vakaata istuntaa. Remi on joskus pahimmillaan saattanut paineistua kilpailuradalla niin paljon, ettei sen hyppäämisestä tullut yhtään mitään. Helposti hermostuva tamma on kuitenkin estehevonen henkeen ja vereen, ja se yrittää tehdä parhaansa mikäli ratsastaja muistaa pitää oman päänsä kylmänä.

  GNs Rio Blanco RA   Riptide RA   HCh   Re-Spender
  Saphira RA
  GNs Enola Barrier   Eyell Ess Barrier
  RGE All at Once
  Marshmallow 'If   Wincare's Magaclite   Indis de Rais   ERJ I, KTK II, VIR MVA Ch, YLA1
  Cherokea Kira   ERJ I, VIR MVA Ch
  Soulwound Dwells PB   ERJ II, YLA2   Ophidian Morfin ITH   ERJ I, YLA2
  Mithril FL   YLA3

  Ei jälkeläisiä

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen