Waldnerr SWA

SCh

VH18-048-0016 / V-LN: 3227977 / ID: 135

ROTU, SUKUPUOLI : Westfalen, tamma
Väri, säkä :Ruunikko (EE/Aa), 167 cm
Syntynyt, ikä :18.02.2018, 12-vuotias
Kasvattaja :Kingsvalley
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Olen aina ihaillut Kingsvalleyta, se tuntui jotenkin erilaiselta ja realistisemmalta kuin muut aikansa luomukset. Vuosia sitten minulla oli Kingsvalleylainen tamma nimeltään Dolce Vita SWA, jota voisi kuvailla Wincaren kantahevoseksi. Kun huomasin Kingsvalleyn kauppaavan uusia hevosia, olin tietysti heti kärkkymässä uutta SWA-merkkituotetta.

  Waldnerr SWA sai lempinimekseen Närhi, eikä kukaan muista miksi. Selvää on ainoastaan se, että tämä tamma on ärsyttävän utelias ja huomionkipeä tapaus. Närhi on se aamutallin kiljukaula, joka vaatii rehunsa nyt eikä heti ja sattuu vielä änkeämään kainaloon ruokansa ahmittuaan. Joskus tekisi mieli teljetä Närhi pakkopilttuuseen hoitotoimenpiteiden aikaksi, sillä tammalla on tapana mussuttaa kaikkien hoitajiensa takit kuolaisiksi. Närhin mielestä on selkeästi mahdotonta totella sanaa ei...

  Närhillä on yllättävän fiksut vanhemmat, joten sen on pakko olla perinyt jotain järkeä. Onneksi tamma sentään ottaa esteratsastuksen tosissaan, vaikka muuten se on kuin mikäkin piloille hemmoteltu nallekarhu. Estekentällä Närhi unohtaa varsamaisen remuamisen ja ryhdistyy varmasti kymmenen senttimetriä. Se keskittyy edessä olevaan tehtävään täysillä, oli vastassa sitten pieni ristikko tai jättikokoinen muurieste. Satulan alla tamma ei ole huomionkipeä lainkaan, se pikemminkin janoaa omaa tilaa. Närhin ratsastaja ei voi paineistaa tammaa liikaa, muuten se jämähtää paikoilleen.

  Waltendro
  Wedemark Sebastien   Wahnfried
  Lingen Donauquelle
  Marsannay 285   Chardonnay
  Magnolia 285
  Anteater SWA   Fredsion   Wallie
  Vivian K
  Antelope H   ERJ I   Lore
  Antenna H

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen