GNs Loki

GCh, GCh, WCh

VH16-013-0100 / V-LN: 9168820 / ID: 22

Rotu, sukupuoli : Oldenburg, ori
Väri, säkä :RNVKK (Ee/Aa/nCr), 173 cm
Syntynyt, ikä :10.01.2011, 15-vuotias
Kasvattaja :Nereus Riding Center
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Olin ensimmäistä kertaa yhteydessä saksalaiseen virtuaalimaailmaan, kun myin Wincare's Nosferatun Kímnille. En silloin erityisemmin haaveillut kansainvälisillä vesillä uimisesta, mutta seurasin ylpeänä kasvattini varsin sensaatiomaista menestystä. Idea kansainvälisen hevosen omistamisesta kuitenkin kypsytteli aikansa, kunnes sitten Moon Sugarin uudistuksen myötä päätin toteuttaa uudet uratoiveet. Ensimmäisenä ostoslistalle päätyi ruunivoikko GNs Loki, saksalaisperäisestä Nereus Riding Centrestä.

  Lokin kasvattaja Nessa kuvaili Lokia hiljaiseksi tarkkailijaksi, ja sellainen se onkin. Täytyy myöntää, että olin varsin yllättynyt saadessani kerrankin ostettua hyvätapaisen hevosen, enkä mitään kamalaa kiljukaulaa kuten yleensä. Tämä mutkaton ori onkin kaikkien tallityöntekijöiden suosikkihoidokki, se kun ei pahemmin ota stressiä mistään turhasta. Loki tulee toimeen kaikkien kanssa, eikä se vaadi toistuvia rutiineja ollakseen levollinen. Kunhan Loki näkee mitä ympärillä tapahtuu, se on varsin tyytyväinen.

  Loki on ratsastettavuudeltaan todella mutkaton. Se kuuntelee ratsastajaansa korvat puolelta toisella seilaten, keskittyen täysillä jokaiseen pieneen apuun. Esteitä kohtaan Lokilla on paljon intoa, mutta se ei yritä rynniä puomien sekaan kuola räiskyen. Orilla on saksalainen tapa hypätä hillitysti ja tasapainoisesti, oli vastassa sitten pitkä trippeli tai massiivinen muurieste. Jaloistaan Loki on tarkka, se yrittää aina parhaansa välttääkseen puomin putoamista. Orin miellyttämishalu onkin sen suurin ongelma, sillä se haluaa aina totella ratsastajansa jokaista käskyä. Tämän vuoksi Lokilla eivät aloittelijat hyppää.

  GN Lexley Winds   HotY RHotY HoF ICh SCh DCh
  Lachen   YLA2   Micado
  Belissima
  She’s Like Heroin   Steve Drug
  Zoe Jane
  Silberpfeils Thirza GN   Thunderbird   Thunder
  Zeena
  Mirror Of Silence   Mirrors Looking to Me
  Silence at Night

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen