Ce's Archaica

ERJ I

VH15-011-0434 / V-LN: 4618784 / ID: 17

Rotu, sukupuoli : Hannover, tamma
Väri, säkä :Ruunikko (Ee/Aa), 167 cm
Syntynyt, ikä :03.06.2015, 17-vuotias
Kasvattaja :Domenica Estate
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Toisinaan minulla on sellaisia ajanjaksoja, jolloin ostan hevosia kuin karkkeja. En tiedä mistä tämä paha tapa tulee, mutta en taistele sitä vastaan pitkään. Yleensä osta tukun hevosia, sitten palautan niistä puolet pahoitellen kauheasti aiheuttamaani vaivaa. Ce's Archaica edustaa vähän kummallista tarinaa, sillä ostin sen tällaisen hamstraushimon voimin, mutta en kadu sen hankkimista tippaakaan. Itse asiassa, se on yksi tallin suosikkiratsujani. Veikkaan syyksi sen kasvattajaa, sillä Domenica Estate edustaa juuri sitä ihailemaani tyyliä. Rakastan persoonallisia talleja persoonallisin tekstein!

  Te rakkaat lukijat tiedätte varmaankin mitä tapahtuu, kun ihmiset seuraavat sydäntään eivätkä järkeään. Minä näin söpön varsan söpöstä emästä, joten en koskaan olettanut saavani talliini mitään äkkipikaista kiukuttelijaa. Kaiuksi ristitty tamma on kuitenkin vastoin oletuksia varsinainen diiva, joka on selkeästi perinyt käytöksensä emälinjansa kautta. Ei Kaiku välttämättä potki tai pure, mutta sillä on tapana aiheuttaa draamaa kaikkialle minne ikinä se meneekään. Mutalammikot maassa ovat Kaiun mielestä oikein sopiva syy teutaroida teatraalisesti, eikä takakavioiden putsaus ole sen helpompaa.

  Minä uskon että Kaiku rakastaa esteratsastusta. Minulla on vain omat mietteeni, sillä tamma ei ole helpoin ratsu. Kaiku on nopea, ketterä ja kuumaverinen, ja se tekee lisäksi paljon omia päätöksiään. Tammalla on varsinkin silloin tapana tehdä oman mielensä mukaan, jos se ei luota ratsastajaansa. Kaiku ei ole mikään kaikista avosydämisin tapaus, joten uusi ratsastaja joutuu tekemään paljon töitä päästäkseen sen "suhtaudun-sinuun-suopeammin"-listalle. Tutuille ratsastajillekin Kaiku saattaa järjestää mukavia jäyniä, sen suosikki on täyden 180:nen asteen käännös kesken laukan. Esteratsuna se on kuitenkin osaava ja hyvälaukkainen tapaus, jolla on voitonhimoa vaikka muille jakaa.

  Southbound Oak   KTK II   Silverlode Santos   EV II   Skylar GER
  Liquid Lovin'
  Joga Woods   ERJ II   Jogo   ERJ III, HANN II, YLA2
  Garden Party
  Ce's Apella   ERJ I   Malus Port   Grag Gigolo
  Casablanca
  Ce's Aelinya   ERJ I   Wotan Raw   ERJ II, KERJ II, YLA1
  Amaya II   ERJ II, KERJ II, KRJ I, YLA2

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen