Sokerikuun Istan Jewel

DCh

VH17-012-0554 / V-LN: 1572494 / ID: 18

Rotu, sukupuoli : KWPN, tamma
Väri, säkä :Ruunikko (Ee/Aa), 165 cm
Syntynyt, ikä :09.12.2017, 13-vuotias
Kasvattaja :Moon Sugar Ltd
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Minulla ei ollut minkäänlaisia hevosenostosuunnitelmia, kun satuin eksymään SAI:n joulumarkkinoille. Olen erittäin jouluvastainen ihminen, mutta joku tuossa juhlahumussa sai minut surffailemaan foorumin syövereihin. Jotenkin eksyin orikatalogin puolelle, ja sieltä puolestaan bongasin Nessan orin NRC Captain Cometin. Tuo tummanruunikko ori oli niin upea, että minun oli aivan pakko etsiä sille tamma.

  Tästä rakkauden (?) hedelmästä, Sokerikuun Istan Jewelistä, tuli myös varsin näyttävä tapaus. Sen emä Ce's Archaica on yksi suosikkihevosiani, joten totta kai sen varsan kuului myös periä näitä hyviä piirteitä. Onneksi Ipaksi ristitty tamma on kahminut vanhempiensa ominaisuuksia mukavasti valikoiden, se kun ei tule mistään kaikista helpoimmin käsiteltävistä linjoista. Ipa itse on rauhallinen ja mutkaton hoitaa. Sillä ei ole mitään suurempia pahoja tapoja, mitä nyt joskus takakavioiden kanssa saa tapella.

  Satulan alla Ipa osaa yllättää. Se ei kenties laukkaa kuin mikäkin päätön kana, mutta sillä on omat haasteensa. Tamma tarvitsee vakaan käden, vahvan jalan ja päättäväisen ratsastajan. Mikäli tamma ei saa tarpeeksi tukea ratsastajaltaan, se ei tuo parhaita piirteitään esille. Ipaa voisi kutsua jopa ujoksi sen ratsastajan jäädessä haaveilemaan, etenkin erikoisesteet saattavat aiheuttaa sierainten värinää. Kun tamman saa ulos kuorestaan, se väläyttää vanhemmiltaan perittyjä erinomaisia hyppytaitoja.

  NRC Captain Comet   HoF SCh GCh   GNs Comet Tail   HotY   Centurio Nightstar J
  Ana Karénina GN
  Svartbäcks Eurekah   k. Soulful   Diplom
  Ekbäckens Ella   ELIT, Diplom
  Ce’s Archaica   DCh   Southbound Oak   KTK II   Silverlode Santos   EV II
  Joga Woods   ERJ II
  Ce's Apella   ERJ I   Malus Port
  Ce's Aelinya   ERJ I

  Ei jälkeläisiä

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen