Sokerikuun Astralarium Z

-

VH19-272-0003 / V-LN: 7588621 / ID: 317

Rotu, sukupuoli : Zangersheide, ori
Väri, säkä :Ruunikko (Ee/Aa), 170 cm
Syntynyt, ikä :01.03.2019, 7-vuotias
Kasvattaja :Moon Sugar Ltd
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Raamikas holsteinori Arezzo kiinnitti huomioni heti, kun näin sen mainoskuvassa ensimmäisen kerran. En hennonnut aluksi ehdottaa sille tammaa pitkään jatkuneen hidaseloni vuoksi, mutta tulin pian järkiini Moon Sugarin piristymisen myötä. Olin miettinyt jo pitkään zangersheidini Fate's Razorin astuttamista, ja tuo holstein tuntui sopivan sille täydellisesti. "Kumpa se ei vain perisi isänsä luonnetta", tuumin.

  Tuurini on varsin huono, se on selvää. Arezzon varsasta Astralariumista tuli isänsä kaltainen höyryjuna, joka ei tunnu antavan mitään ilmaiseksi. Aceksi kutsuttu ruunikko haluaa tehdä juuri sitä, mikä sitä milloinkin sattuu huvittamaan. Orikuolaimella Ace pysyy paremmin kurissa ja nuhteessa, mutta ei se silti mikään kauniisti sipsuttava herranterttu ole. Muihin elollisiin olentoihin varsin piittaamattomasti suhtautuva Ace ei ole kenties helpoin hoitaa, mutta ei se sentään käy päälle hampaat irveessä.

  Ace on niitä hevosia, jotka saavat ratsastajansa hikoilemaan jo alkukäyntien aikana. Orilla on oma mielipiteensä tunnin kulusta, eikä se hevillä haluaisi mennä siivoon pakettiin. Sileällä työskentely Acella onkin yhtä tuskaa, se kun tuntuu laiskalta ja katkeroituneelta tuntiponilta. Vasta esteillä Ace ryhdistyy, etenkin jos vastassa on jotain ristikkoa korkeampaa. Voimakaslaukkainen ori leiskauttaa esteestä kuin esteestä yli, vaikka välillä Ace ei tunnukaan tekevän tarpeeksi yhteistyötä ratsastajansa kanssa. Ori vaatii voimakasta jalkaa ja tiivistä istuntaa, muuten se helposti leviää kuin pullataikina.

  Arezzo   ERJ I, KTK II   Agrigento   Avellino
  Junie v. Kleinhof
  Liza Bay   Pellegrino
  Odele Bay
  Fate's Razor Z   Ch, Ch, Klass I   Fury o' War   Flaming Sword
  Guild of Fate
  Edge of Steel Z   Ethereal Dancer Z
  Nemesis II

  Ei jälkeläisiä

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen