The best side of the Moon

Moon Sugar Ltd on virtuaalitalli (a SIM-game stable), joka perustettiin 19.04.2014. Aikoinaan yksityistallista suurtalliksi muuttunut Moon Sugar majoittaa nykyään muutamia kymmeniä esteratsuja, ja yrittää tasapainotella kansainvälisten ja kotimaisten piirien välillä. Realistisuuden tavoittelu on yksi tärkeimpiä periaatteitamme, oli kyseessä sitten kasvatus tai kilpaileminen.     Jayde

IKÄÄNTYMISJÄRJESTELMÄ POHDINTOJA HISTORIAA

Muutosloki

07.05.2015

Ensimmäisen vuoden aikana olin onnistunut ostamaan yli 300 hevosta, he se oli aivan liikaa minulle. Päätin lakkauttaa melkein kaiken toiminnan, jättäen jäljelle vain kymmenen rakkainta hevostani. Moon Sugar päätyi jonkinlaiselle tauolle pohdintani ajaksi.

16.04.2016

Moon Sugar nousi horroksestaan uudelleensyntyneenä. Kansainväliset kentät olivat uusi päämäärämme, ja sitä myöten myös reaaliaikainen ikääntyminen tuli mukaan kuvioihin. Tässä vaiheessa Moon Sugar erikoistui vain puoliverisiin ja WPB-poneihin.

16.03.2018

Usemman identiteettikriisin jälkeen suunta alkoi vihdoin ja viimein selvitä - tallissa tulisi olemaan jatkossa vain estepuoliverisiä.

20.12.2018

Ensimmäistä kertaa tallin historian aikana tietokannat tulivat osaksi elämäämme. Samalla tekstit myös vaihtuivat suomeksi, ulkomailla kun ei pahemmin kiinnitetä huomiota tarinointiin. Sijainti vaihtui Alankomaista jonnekin vuoriseudulle.

  • TALLISSA16HEVOSTA
  • KAUSI XXX MENOSSA
  • PERUSTETTU 7 VUOTTA SITTEN

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen