Kasvatus

Nuori laukkuri

[ Kuva © sniggie (CC BY-NC-SA 2.0) ]

  Kasvatusnimi on QTB
  Syntymämaa on Chile  
  Kasvatamme englantilaisia täysiverisiä
  Keskitymme sileän radan laukkureihin
  Keskitymme isä- ja emälinjoihin

The Thoroughbred’s ancestry traces back more than 300 years -- The result was a horse that could carry weight with sustained speed over extended distances, qualities that brought a new dimension to the burgeoning sport of horse racing. - The Jockey Club 2006

Englantilainen täsyiverinen on jalo rotu. Sen piirteet ovat erinomaiset laukkaurheilua ajatellen. Meidän tavoitteenamme Quinta Paraísossa on vaalia näitä ominaisuuksia, kasvattamalla aina vain parempia laukkahevosia. Virtuaalinen hevoskasvatus on tietysti erilaista oikeaan elämään verrattuna, mutta QP yrittää pitää realismin mukana. Käytännössä tämä tarkoittaa hevosen kilpailumenestykseen ja sukuun keskittymistä - yhdistelmän on oltava uniikki ja kilpailuissa menestynyt. Tavanomaisuudesta poiketen QP ei keskity hevosten tasasukuisuuteen, kilpailumenestykseen sekä emä- ja isälinjoihin kyllä.

  Kaikista laukkahevosista ei tule mestarisuorittajia, mutta niillä saattaa olla jotain muuta annettavaa. Arvokkaat sukulinjat halutaan säilyttää, joten myös kehnommin menestyneet hevoset saattavat olla osana kasvatustoimintaa. Yhdistelmää suunniteltaessa mietimme lähinnä sitä, onko yhteenlaskettu menestys keskimäärin hyvää. Jos UG-tasoisen tamman yhdistää G1-tasoisen orin kanssa, voi lopputulos olla mieluisa. Yritämme ajatella järjellä, sillä esimerkiksi tuontihevosilla on ongelmana sukuluokituksen puutos. Ne eivät välttämättä ole arvokisamenestyjiä, mutta periyttäjinä voivat olla omaa luokkaansa.

  Yritämme mielellään jalostaa sprintterit syvärunkoisiksi, stayerit puolestaan kevyemmiksi. Tämän vuoksi emme yleensä risteytä niitä keskenään. Risuestelinjoja emme etenkään stayerien kohdalla karsasta yhtä paljon, mutta yritämme pysyä sileällä juoksijoissa. Uskomme kuitenkin sukulinjojen monipuolisuuteen, joten risuestehevosten välttelystä saatamme poikeata useammin kuin kerran.

Myyntisäännöt

Kasvatit

  CAS   Sukupuoli   Nimi   Isä   Emä   Omistaja
0TammaAtlant QTBAgave's Con ArtistSJ MacadamWindsor Acres
0OriFruit Cocktail QTBTuroch TechSJ MacadamHukkapuro
0OriLittle Sparrow QTBAgave's Con ArtistSJ Eternal FlameEi omistajaa
0TammaDeimos QTBAgave's Wanna RockSJ MacadamQuinta Paraíso
0TammaOberon QTBSJ Indian FireSJ Eternal FlameEi omistajaa
0TammaVenus QTBAgave's GoldenCatStromsky's Ghostly DaybreakEi omistajaa

Tämä on virtuaalitalli, a SIM-game stable. Taustakuva © Thomas Hawk CC BY-NC 2.0 (www)

  Uutiset   Virtuaalinen Laukkaurheilukeskus   English info