Sokerikuun Kruisvaarder Z

Ch

VH18-272-0088 / V-LN: 4289615 / ID: 275

Rotu, sukupuoli : Zangersheide, mare
Väri, säkä :Black (Ee/aa), 171 cm
Syntynyt, ikä :27.07.2018, 3 YO
Kasvattaja :Moon Sugar Ltd
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

En ihan virtuaaliharrastukseni alkuaikoina piitannut historiasta kauheasti, mutta olen vuosien myötä kerännyt mieleni perukoille suosikkinimiä. Yksi ensimmäinen suosikkini oli RSA Everett, Rautakoura ja Ajannon kasvatti vuodelta 2006. Aikaisempien virtuaalitallieni asukit jäivät myös muistoihini hyvällä tavalla, näistä talleista etenkin Wincare ja Quinta's Thoroughbreds olivat ainakin itselleni merkityksellisiä. Sokerikuun Kruisvaarder Z on tällainen nostalgiakasvatti, joka jollaisella pitää ehdottomasti olla.

  Kruisvaarder sai varsana lempinimekseen Varjo. Tuo musta nassikka oli joutunut vierottautumaan emästään nuorena tamman valitettavan poismenon vuoksi, joten varsa seurasi sijaisvanhempiaan eli ihmisiä kaikkialle. Vielä vuosienkaan jälkeen se ei ole sopeutunut niin hyvin hevoselämään, kuin olisin toivonut. Varjo ei viihdy karsinassaan salpojen takana erityisen hyvin, tarhassa se sentään malttaa olla paremmin. Toisaalta, Varjo on varmaankin meidän rauhallisin hevonen hoidettaessa.

  Estekentällä Varjo on elementissään. Se on innostunut ja ponnekas, mutta ei mikään kuolaa pärskyttävä hirviö. Varjo kuuntelee ohjeita korvat propellina, ollen jatkuvasti valmiina tekemään mitä ikinä hänen ratsastajansa haluaa. Tämä täydellisen kuuloinen esteratsu on varsin taitava tapaus niin uusintaradoilla kuin derby-esteillä, mutta sillä on paha tapa yrittää toisinaan hypätä liian kaukaa. Ratsastajan on siis ratsastettava jokainen askel ennen hyppyä, eikä vain heittää ohjia pois käsistään.

  Kingston RGE   SCh
  le Réve Kingley Warrior   ERJ III, EV I, KWPN III, YLA2   le Reve Great Tribute   ERJ II, YLA2
  le Reve Lucinda   ERJ I, KTK II, KWPN II, YLA2
  Wincare's Amethyst   ERJ I, KTK II, YLA1   Wincare's Darcia   ERJ I, HANN I, KTK II, VIR MVA Ch, YLA1
  Wincare's Pandora   ERJ I
  Sokerikuun Ardent Flame   RSA Everett   Essex W
  KWB Ardent Alcohol
  Oberon in Flames xx   SJ Indian Fire xx     KADONNUT
  SJ Eternal Flame xx

  Ei jälkeläisiä

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen