Silber v.d. Maan Z

-

VH18-000-000 / V-LN: 0000000 / ID: 333

Rotu, sukupuoli : Zangersheide, tamma
Väri, säkä :Rautias (ee/Aa), 168 cm
Syntynyt, ikä :23.07.2019, 1-vuotias
Kasvattaja :Moon Sugar Ltd
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Olin ostanut jo ties kuinka monta hevosta viimeisen kuukauden aikana, mutta en osannut lopettaa hyvän sään aikana. Talli tuntui kirkuvan tyhjyyttään, ainakin minun mielestäni. Ostovimmani päätyi niin pitkälle, että minun suorastaan täytyi lähteä koluamaan ihmisten tiloja hevosia metsästäkseni. Tämän reissuni aikana satuin löytämään täydellisen orin, tammaksi sille valikoitui oman tallini varsaton Shantar.

  Sokerikuun kirouksesta selvinnyt Silber on aivan kuin dramaattinen isänsä. Sillä on tapana kalisutella kaltereita ja helisytellä ketjuja, jotain ääntä tamman on selkeästi tuotettava muuten niin tylsistyttävän hiljaiseen ympäristöön.

  Närhillä on yllättävän fiksut vanhemmat, joten sen on pakko olla perinyt jotain järkeä. Onneksi tamma sentään ottaa esteratsastuksen tosissaan, vaikka muuten se on kuin mikäkin piloille hemmoteltu nallekarhu. Estekentällä Närhi unohtaa varsamaisen remuamisen ja ryhdistyy varmasti kymmenen senttimetriä. Se keskittyy edessä olevaan tehtävään täysillä, oli vastassa sitten pieni ristikko tai jättikokoinen muurieste. Satulan alla tamma ei ole huomionkipeä lainkaan, se pikemminkin janoaa omaa tilaa. Närhin ratsastaja ei voi paineistaa tammaa liikaa, muuten se jämähtää paikoilleen.

  Sauerstoff D'or
  Sour Apples   KTK I, VIR MVA Ch   Sin   KTK I, VIR MVA Ch
  Exotica
  Stéphanie D'or   Salvatore   ERJ I
  L'Amour Juneau   ERJ I
  Shantar Z   DCh, DCh, KTK III, VSN Ch   Chaumont Sibelius   Siberian Code   ERJ I, HANN I, KTK II, VIR MVA Ch, YLA1
  Blue Sapphire
  Sphyraenid SWA   Willemstad
  Sphyrnidae

  Ei jälkeläisiä

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen