M.B. Adrasteia

IHoF, DCh

VH18-031-0277 / V-LN: 0042817 / ID: 148

Rotu, sukupuoli : FWB, tamma
Väri, säkä :Kimo (Ee/Aa/Gg), 171 cm
Syntynyt, ikä :06.04.2018, 4-vuotias
Kasvattaja :Mandelbacke
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Kun kuulin ensimmäistä kertaa tallista nimeltään Mandlebacke, tiesin sen olevan upea tapaus näkemättä vilaustakaan siitä. Katin ja Miljan tallista tulikin hetkessä yksi suosikeistani, koska Mandlebackessa oli sitä kaikkea - realismia, tarinoita ja näyttäviä yksityiskohtia. Satuin usein löytämään itseni surffaamassa heidän sivuillaan, ihaillen etenkin heidän hevostaan nimeltään Pulkka. Odotin malttamattomana julkista Mandlebacken kasvattimyyntiä, sillä halusin ehdottomasti varsan tuosta kimosta orista.

  Olin onnekas, kun sain ostettua Pulkan varsan M.B. Adrasteian itselleni. Tuosta kauniista kimosta varsasta tuli vielä kauniimpi tamma, joka tuntui täyttävän odotukseni melkein kaikin tavoin. Sillä on tosin yksi paha tapa - tamma on ruoalle varsin perso, joten siksi sen nimeksi tuli Pulla. Hoitajiensa takkien taskut tamma koluaa heti ensimmäisenä läpi, eikä se jätä rauhaan ruokia jakavaa työntekijäraukkaa. Varsin addiktiivisesta käytöksestään huolimatta Pulla on yllättävän fiksu tapaus, joka onnistuu usein vapautumaan ties mistä kahleista ja satulavöistä tunnelmaa kohottaakseen.

  Joskus minusta on kummallista ajatella, että Pullassa on yli puolet täysiveristä. Minusta se on kuin mikäkin laiska pullaponi, etenkin kun katsoo sen velttoa tallustelua koulukentällä. Pullaa ei voisi vähempää kiinnostaa pohkeenväistöt saati sitten mitkään kokoamiset, eikä sitä kyllä myöskään saa syttymään pienet ristikot. Vasta kun estekorkeus nousee, Pullan olemus muuttuu selkeästi pirteämpään suuntaan. Ei se edelleenkään laukkaa maha maata viistäen, mutta sen pitkät askeleet ja voimakkaat hypyt ovat selkeästi eduksi niin uusintaradoilla kuin leveillä trippeleilläkin.

  M.B. Acapulco III   KTK II
  Ekebro's Acapulco II   ERJ III, EV II   Svartbäcks Acapulco   B, Diplom, ELIT
  Ekebro's Songbird   ELIT, Klass I
  Ira Wv   Ch, KTK III   Fatal Mistake   HoF, HoF, LCh, SCh
  Covera MW   Ch, NCh, SCh
  Trish Wish RS   WPE Third Wish   ELITE, HoF   Thunderkat   IHoF, RCh
  Wustenblume   HoF
  S Settin The Mood   HoF, St.Pr.   S CuriosityKilledTheCat
  Hopeless Romantic

  Ei jälkeläisiä

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen