Pina Colada Tb

DCh

VH17-048-0015 / V-LN: 5288014 / ID: 136

Rotu, sukupuoli : Westfalen, tamma
Väri, säkä :Kimo (EE/AA/Gg), 170 cm
Syntynyt, ikä :01.01.2017, 4-vuotias
Kasvattaja :Stall Terbeck
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Hoen usein itselleni, että en osta uusia hevosia. Kuten varmaan voitte arvata, eivät nämä minun lupaukseni kestä kovinkaan pitkään. Olen aina ihannounut saksalaista virtuaalipuolta, joten mukamas vahingossa eksyin heidän VRH Treff -foorumilleen. Löysin sieltä varsin upean tapauksen, mutta minulla oli jo sen puolisisko. Ajatus jäi kuitenkin kytemään pitkään, joten minun oli aivan pakko tehdä tarjous tämän kyseisen tamman sukutaulun vuoksi. Sukutaulussa oli vanha kasvattini Wincare's Nosferatu, jota saksalaiset harrastajat kuvailevat legendaariseksi. Minulle tuo nimi edusti Wincaren huippuvuosia, joten halusin ehdottomasti tämän palan historiaa itselleni.

  Jos olisin nostalgiahuuruinen hölmö, sanoisin Pina Coladan olevan kuin sen kaukainen sukulainen Dolce Vita SWA. Pihlaksi kutsutulla tammalla on tapana seurata ihmisiä kuin mikäkin paimenkoira, lisäksi se mutustelee takkeja ja käyttäytyy muutenkin varsin varsamaisesti. Joskus sanon puolitosissani, ettei tamma käy ihan täysillä. Pihlalta tuntuu useimmiten uupuvan saaliseläimen vaistot, se kun luottaa jokaiseen vastaantulijaan eikä hätkähdä melua ja melskettä. Onhan tamma toki varsin rentouttava hoidokki, mutta toisaalta se on liiankin ystävällinen muiden hevosten kanssa ja joutuu usein monotetuksi. Tästäkään Pihla ei tunnu olevan moksiskaan...

  Pihla vaikuttaa ihme haahuilijalta maastakäsin, mutta estekentällä se löytää kadonneen keskittymiskykynsä. Toisinaan se tuntuu olevan touhussa mukana liikaakin, ennen lähtöviivaa Pihlalla kun on tapana pomppia kuin mikäkin huonotapainen poni. Se kyllä tottelee ratsastajaansa varsin kevyin avuin, mutta sillä tuntuu silti olevan ihan omat juttunsa harva se päivä. Onneksi sentään esteradalla se hyppää hyvällä tyylillä, vaikkakin sen isoa laukkaa on joskus vaikea saada mahtumaan ahtaisiin sarjaväleihin. Pihla loistaa enemmän voimaa ja vauhtia vaativilla radoilla, kuin teknisillä väkermillä.

  MC Pancake   Ch   Pendragon LW   Ch   GNs Pilgrim FR   SCh
  WKGs Polarfee
  Coopers Devotion   Der Macho
  Dws Like A Lady RGE
  MC Nosferatus Noara GW   SCh   Wincares Nosferatu   ELITE, Sportler   Raison W!   ERJ I, ERL II, YLA3
  Dolce Vita SWA   ERJ I, VIR MVA Ch, YLA1
  MC Sharon SD   Superheld WS
  Petite Fleur

  Ei jälkeläisiä

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen