Kruunun Cabaret

ICh

VH19-043-0011 / V-LN: 1985372 / ID: 330

Rotu, sukupuoli : SWB, ori
Väri, säkä :Ruunikko (Ee/Aa), 167 cm
Syntynyt, ikä :29.04.2019, 2-vuotias
Kasvattaja :Kronbacka
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Harvoin sellaisia tilanteita tulee vastaan, että uusien hevosten ostaminen on ihan myös järkisyiden perusteella hyvä valinta. Talli ammotti melkein tyhjyyttään orien osalta, joten päätin lähteä pitkästä aikaa hevosmarkkinoille. Yksi näistä uututtaan hohkaavista oreista oli Assin kasvatti Kronbackasta, Ruotsista. Olin jo pitkään seurannut kyseisen tallin hevosia toiveikkaana, sydämeni kun lämpenee persoonallisille esteratsuille. Emäksi valikoitui Kingsvalleyn kasvatti, isäksi puolestaan tuontiori Saksasta.

  Cabaretiksi nimetty ori on isänsä tavoin temperamenttinen ja kuumaverinen tapaus, joka on myös perinyt emänsä herkkyyden. Ei mikään helpoin yhdistelmä, ainakaan hoitotoimenpiteissä. Koruksi kutsuttu ori tykkää riekkua kahdella jalalla syystä tai toisesta, eikä se myöskään tule muiden hevosten kanssa pahemmin toimeen. Hieman egoistinen Koru osaa olla sentään kiukuttelematta ihmisille, mutta silti sen kanssa kannattaa olla tarkkana jatkuvasti. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun takki on syöty...

  Koru on äkkipikainen ja varsin vaikea ratsu. Se ei tosiaankaan piitaa koulukentän kuvioista, ori kun tuntuu viihtyvän lähinnä korkeiden esteiden parissa. Pienet ristikot Koru loikkaa yli välillä sellaisella ilmavaralla, että kokeneempiakin ratsastajia on tömähtänyt tantereeseen. Positiivisesti ajateltuna, on Koru sentään nopeajalkainen ja ketterä tapaus. Se selvittää uusintaradan tiukat aikarajat helposti lennokkaan laukkansa ansiosta, eikä kokoaminenkaan ole ongelma. Herkkäluontoinen ori saattaa kuitenkin vetää herneet nenäänsä nopeasti, joten etenkin erikoisesteillä on pohje oltava kiinni.

  Cabasset   Caiman   Chevrolet Kind
  Amaranthine
  Flavescent Mint   Falsiloquence
  Lacrosse
  Hallucinate SWA   Grimaldi   KTK II   Griollo
  Commerce Beth
  Hallucination   ERJ II   Halogen
  Paradonna

  Ei jälkeläisiä

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen