Cascabel v.d. Romilly

SCh

VH17-012-0175 / V-LN: 5451861 / ID: 137

Rotu, sukupuoli : KWPN, tamma
Väri, säkä :Ruunikko (Ee/Aa), 164 cm
Syntynyt, ikä :13.03.2017, 7-vuotias
Kasvattaja :Romilly
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Vuosia sitten pystyssä ollut Bogart&Britanov oli varsin upea virtuaalitalli. Tallissa kasvatettiin upeita hollanninpuoliverisiä, jotka tuntuivat varsin moderneilta tavanomaiseen virtuaaliseen puoliverikantaan verrattuina. Tuona aikana minulla oli vain niitä tuttuja ja turvallisia hannoverilaisia, koska halusin pitää Cirionin "yksirotuisena". Kun vihdoin ja viimein suostuin ymmärtämään puoliveristen avoimen kantakirjan luonteen, oli Bogart&Britanov jo lopettanut. Iloni olikin suunnaton, kun huomasin kyseisen tallin omistajan perustaneen uuden tallin, nimeltään Romilly.

  Romillyn kasvatti Cascabel v.d. Romilly ei ollut ihan sitä, mitä odotin. Tammaa voisi kuvailla luonteeltaan juonittelevaksi ja jokseenkin luihuksi, joten sitä alettiin kutsua Kärmyksi. Onneksi se ei sentään tule karsinan ovelle vastaan hampaat ojossa, mutta Kärmyn kanssa saa aina olla tarkkana. Tamma saattaa livahtaa karkuun juuri silloin kun vähiten odottaisi, ja se osaa aiheuttaa kaaosta missä ikinä se sattuukaan kirmailemaan. Voisin melkein kuvailla sitä opportunistiksi, joka ottaa hyödyn itselleen joka tilanteessa.

  Kärmyllä on omat vahvat mielipiteensä estekentällä, mutta minä kunnioitan aika paljon tamman ajatuksenjuoksua. Yleensä se kieltäytyy hyppäämästä vain silloin, kun hyppypaikka olisi ollut huono tai puomin putoaminen olisi ollut muuten vain väistämätöntä. Toki Kärmy osaa ottaa ilon irti silloin kun sitä ei huvita tehdä jotain, mutta tamma taitaa ottaa esteet innokkaammin kuin minkään muun asian elämässään. Joskus se saattaa ottaa liikaakin kierroksia, etenkin samaa tehtävää useasti toistaessa.

  Man of War   ERJ I   Fall of Icarus   ERJ I, KTK II, KWPN I, YLA1   Fall of Man
  Serena Libre
  Vishera   ERJ I   Bulldozer
  Duchess C
  Tasmanian Red   ERJ I   Mathemanic   Beatboxer
  Bloody Pearl
  Trinidad Scorpion   ERJ I   Gregor
  Cayenne Golden

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen