Sokerikuun Infinite Reality

ACh

VH17-012-0156 / V-LN: 6921532 / ID: 47

Rotu, sukupuoli : KWPN, tamma
Väri, säkä :Kimo (ee/Aa/Gg), 166 cm
Syntynyt, ikä :09.03.2017, 7-vuotias
Kasvattaja :Moon Sugar Ltd
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Sokerikuun Infinite Reality on taas yhden impulsiivisen tarinan tulos. Halusin lisää kasvatteja kuumeisesti, vaikka yritin vakuuttaa itselleni aivan jotain muuta. Sorruin sitten kuitenkin nähdessäni Nessan orin Memorios Capitol Cityn, joka hurmasi heti söpöydellään. Mielestäni tuo rautias ori soveltui loistavasti tammalleni Beleriandille, joten treffit sitten sovittiin nopealla aikataululla. Voin sentään sanoa, että on tällä kasvatilla varsin mukavan saksalaispainotteinen sukutaulu ja no, onhan se aika söpö...

  Islaksi ristitty kimo tamma ei muistuta sen itsevarmaa ja rauhallista emäänsä ollenkaan. Isla on varsin ujo ja varautunut, eikä se tunnu suhtautuvan rennosti kovinkaan moneen asiaan. Uudet ihmiset aiheuttavat tammassa runsasta puhinaa, kuten myös tavaroiden muuttuneet sijainnit. Isla ei kuitenkaan hae tukea ja turvaa muista hevosista, joten se pärjää varsin hyvin yksin tallissa tai trailerissa. Tamma on ujo kyllä, mutta ei se juokse pitkin pihoja muiden perässä hermoromahduksen partaalla.

  Islalla on palava into esteratsastusta kohtaan, mutta se vaatii silti määrätietoisen ja itsevarman ratsastajan saadakseen tarpeeksi kannustusta. Epävarmana tamma saattaa puhista ja kiemurrella ennen esteitä, etenkin jos kyseessä on vähänkään erikoinen estetyyppi. Tuttujen luottoratsastajiensa kanssa Islasta kuoriutuu notkea, nopea ja tasapainoinen esteratsu, joka hyppää hyvällä ilmavaralla puomeja hipaisematta.

  Memorios Capitol City   WCh PCh GCh   Cody   Constantin
  Starlight
  Indian Summer   Dreamer
  Indiana
  NRC Beleriand   ERJ III, GCh, Klass I, SCh   GNs Belfalas SP   GCh LCh   Black Velvet
  GE Feuerfunke GN
  GNs Chance auf Glück   SCh   RGE Eoin
  Coles Lucky Day GN

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen