The best side of the Moon  

Moon Sugar Ltd on virtuaalitalli (a SIM-game stable), joka perustettiin 19.04.2014. Aikoinaan yksityistallista suurtalliksi muuttunut Moon Sugar majoittaa nykyään muutamia kymmeniä esteratsuja, ja yrittää tasapainotella kansainvälisten ja kotimaisten piirien välillä. Realistisuuden tavoittelu on yksi tärkeimpiä periaatteitamme, oli kyseessä sitten kasvatus tai kilpaileminen.     Jayde

Jayden historia

Aloitin virtuaaliurani vuonna 2001, kun perustin tallin nimeltään Rainbow's Stable. Tallin ensimmäinen asukki oli musta täysiveriori nimeltään Shadow, joka hyppäsi kuvassaan teatraalisesti takajaloilleen. Into harrastukseen tuli ja meni, enkä pitänyt vuosiin mitään tallia paria kuukautta pidempään pystyssä. Vasta kun loin Quinta's Thoroughbredsin vuonna 2006, sain aikaan jotain pysyvämpää. Se jos mikä oli uutta minulle!

  Famous Sporthorses (2007) ei ollut mikään iso juttu kenellekään, mutta se sai minut keskittymään kilpailuihin puskailun sijasta. Wincare (2008) edusti paljon paremmin sitä ideaa, mikä minulla oli Famousin kanssa. Myöhemmin nimensä Cirion Studiksi vaihtaneesta tallista tuli yllättävän suosittu kiiltokuvahevosineen, ja se olikin aktiivisesti toiminnassa viiden ja puolen vuoden ajan. Vuosien vieriessä tavoitteeni olivat kuitenkin muuttuneet aika rajusti, joten tämän vuoksi päätin perustaa Moon Sugar Ltd:n.

  Aikaisempia nimimerkkejäni; Inkatti, Kirppu, Crystal W., Diamond and Diamonte.

img

Muutosloki

19.04.2014

Moon Sugar Ltd perustettiin. Sen pääsääntöinen tehtävä oli tarjota koti viidelle yksityishevoselleni.

07.05.2015

Ensimmäisen vuoden aikana olin onnistunut ostamaan yli 300 hevosta, he se oli aivan liikaa minulle. Päätin lakkauttaa melkein kaiken toiminnan, jättäen jäljelle vain kymmenen rakkainta hevostani. Moon Sugar päätyi jonkinlaiselle tauolle pohdintani ajaksi.

16.04.2016

Moon Sugar nousi horroksestaan uudelleensyntyneenä. Kansainväliset kentät olivat uusi päämäärämme, ja sitä myöten myös reaaliaikainen ikääntyminen tuli mukaan kuvioihin. Tässä vaiheessa Moon Sugar erikoistui vain puoliverisiin ja WPB-poneihin.

16.03.2018

Usemman identiteettikriisin jälkeen suunta alkoi vihdoin ja viimein selvitä - tallissa tulisi olemaan jatkossa vain estepuoliverisiä.

20.12.2018

Ensimmäistä kertaa tallin historian aikana tietokannat tulivat osaksi elämäämme. Tekstit myös vaihtuivat suomeksi, koska halusimme parempaa tasapainoa kotimaisuuden ja kansainvälisyyden välille. Sijainti vaihtui Alankomaista jonnekin vuoriseudulle.

horse

2014, VERSION 1.0

+
horse

2015, VERSION 1.1

+
horse

2016, VERSION 2.1

+